Betingelser

GENERELT:

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gennemlæst af køber forud for alle handler via CFARKITEKTER.dk

Hvis du senere ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse eller faktura, kan du sende en mail til info@cfarkitekter.dk

Generelle oplysninger om virksomheden:
Navn på webshop: CFARKITEKTER.dk

Indehaver:

CFARKITEKTER
CVR-nummer: 38045296

Adresse:
Eliasgade 10
2300 København S.

Officiel e-mailadresse:
info@cfarkitekter.dk

Dansk købelov er gældende:
Hvor andet ikke er angivet nedenfor følger CFARKITEKTER.dk dansk købelov og forbrugeraftalelovens almindelige regler.

PRISER:

Alle priser på CFARKITEKTER.dk er inklusiv 25% dansk moms. (ved salg til f.eks. Norge, bliver momsen automatisk fratrukket)

LEVERING:

Vi leverer i Danmark inklusiv ikke brofaste øer. CFARKITEKTER.dk kan ikke drages til ansvar for forgæves venten eller tabt arbejdsfortjeneste grundet forsinkelse, medmindre andet følger af ufravigelige forbrugerbeskyttende regler.

Momsfritagelse (salg til udlandet): Vi gør opmærksom på, at du selv skal sørge for stempling af din faktura hos toldmyndighederne i dit respektive land.

LEVERINGSTID:

Vi gør vores bedste for at afsende alle indgåede ordrer, som er bestilt inden kl. 14.00 – samme dag. Vi gør opmærksom på, at der i perioder med spidsbelastning kan være lidt længere leveringstid. Ved varer i restordre, vil kunden blive kontaktet med oplysning om forventet levering. Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/ restordre, har du naturligvis altid mulighed for at afbestille den igen.

TRANSPORTSKADE:

Ved levering underskrives der for modtagelsen og på at varen er modtaget uden synlige transportskader. Er emballagen brudt og/eller skadet, bedes du undersøge om varen er skadet. Er varen skadet, bør du nægte at underskrive og modtage den. Posten eller Fragtmanden tager den med retur og du får leveret en ny vare uden omkostninger. I alle tilfælde hvor emballagen er skadet skal det påføres på fragtsedlen. Sker det at en varer viser sig at være skadet som følge af transport, bedes du hurtigst muligt kontakte os, dog senest 3 dage efter modtagelse.

BETALING:

De kan betales med flg. kort: Dankort, VISA/ Dankort, VISA Elektron, Mastercard, Maestro og American Express.

Ved køb med kort trækkes beløbet fra købers konto, så snart varen afgår fra CFARKITEKTER.dk. Ved ordreproducerede varer trækkes beløbet ved bestilling. Vær opmærksom omkring fortrydelse af køb af ordre- og specialfremstillede produkter.
Risikoen for købte varer overgår til køber på leveringstidspunktet.

Momsfritagelse (salg til udlandet): Vi gør opmærksom på, at du selv skal sørge for stempling af din faktura hos toldmyndighederne i dit respektive land.

Du kan også betale med bankoverførsel. Denne betalingsform er ikke omfattet af indsigelsesordningen i betalingstjenesteloven.

Reklamationsret:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Vi har produkter i mange størrelser. Derfor skal du rette henvendelse til os for at aftale et retursted. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@cfarkitekter.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler at du ikke åbner en varer du ønsker at returnere.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Christian Frantzen hos CFARKITEKTER . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk