Byggeteknisk rådgivning

At overse detaljer kan være en dyr og ærgerlig oplevelse, og det kan på langt sigt have næsten uoverskuelige konsekvenser. Med os som sparringspartner sikrer du et byggeri, som er gennembearbejdet.

Én ting er arkitekturens udformning, men under skallen ligger hele den motor, som skal drive jeres byggeri ind i fremtiden på tidssvarende og besparende vis.

Vi tilbyder byggeteknisk rådgivning og energivejledning, både i forbindelse med vores egne projekter, men i høj grad også for kunder, som eksempelvis har aftaler med typehusfirmaer og andre entreprenører.

Mange spørger sig selv, om det er forkert at have en bygherrerådgiver med til bords? Det korte svar er nej; de fleste typehusfirmaer og entreprenører sætter tværtimod pris på det ekstra engagement, som du som kunde udviser ved at engagere en rådgiver.

For mange er det er stor opgave, både at forholde sig til et visuelt udtryk og samtidig skulle opveje fordele og ulemper ved diverse løsninger. Vi kan bistå dig i det omfang du ønsker. Nogle kunder tager os med på siden til møder og andre beder os granske entreprisegrundlag og materialespecifikationer. Ligemeget hvilken rådgivning du har brug for, er vi her for dig.

 

Byggeteknisk rådgivning og visualiseringByggeteknisk rådgivning og visualiseringByggeteknisk rådgivning og visualisering